wrsb2748

Werner Van Gansbeke neemt over van Rudi Petit-Jean

Per 1 oktober 2017 zal Werner Van Gansbeke, momenteel nog Hoofd Marketing & Communicatie Gamma België, tijdelijk de functie waarnemen van Formuledirecteur Gamma België. Volgens insiders komt dit bericht niet als een totale verrassing en wordt de benoeming warm onthaald aan de stroom.

Werner Van Gansbeke maakt al bijna zeven jaar deel uit van het Belgisch Management Team onder leiding van Rudi Petit-Jean die de Amsterdamstraat binnenkort verlaat voor een nieuwe uitdaging bij Sligro-ISPC Belgium.
Werner Van Gansbeke is een doorgewinterde marketeer en een zeer loyale manager. Vorig jaar werd hij nog gelauwerd voor de Beste Folder van het Jaar.
Voorheen klom hij zich – na vijftien jaren trouwe dienst –  langs alle geledingen op tot Marketing Director Benelux & Nordics bij Levis Strauss.

De nieuw aangestelde formule Directeur staat voor een niet te onderschatten opdracht: enerzijds heeft zijn voorganger een bijzondere persoonlijke stempel gedrukt op de Gamma organisatie waardoor zijn vertrek intern erg emotioneel werd beleven. Anderzijds zal Werner de delicate opdracht moeten vervullen om de turbulenties bij zowel de masterfranchisenemers als alle ‘ franchisés ‘ terug onder controle te krijgen.

Van Gansbeke mag dan ook rekenen op de steun van twee andere zwaargewichten in het Management Team, nl. Kristin Van Limbergen, Manager Categoriemanagement, en Serge Motten, Manager verkoop.
Dit Triumviraat zorgt er ongetwijfeld voor dat Gamma België zich doorheen welke orkaan ook worstelt.

Het All Fields Team wenst Werner hierbij te feliciteren en hem alle succes toe te wensen en kijkt meteen er naar uit om Werner Van Gansbeke en zijn ganse team te verwelkomen op de Internationale Vakbeurs voor DIY, Home, Garden te Kortrijk op 1 Oktober a.s.

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>